ANKARA / AYAŞ - Cemil Meriç Anaokulu

KISSADAN HİSSE GÖNÜL SOHBETLERİ KISA FİLM YARIŞMASI İL BİRİNCİYİZ.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çocuk Dostu Şehir Ankara Uygulamaları, kıssadan hisse gönül sohbetleri kısa film  yarışmasına hazırladığı ´MİRAS´ isimli kısa filmle katılan okulumuz öğretmeni Yasemin TİFTİK, yarışmanın okul öncesi kategorisinde Ankara il birincisi olmuştur.

14-05-201814-05-201814-05-2018

Kuşaklar arası dayanışmanın güçlendirilmesi, bir kültür hazinesi olan yaşlılarımızın çocuk ve gençlerimize kültürel değerlerimizi, yaşamlarına ışık tutacak milli ve manevi değerleri aktarması yoluyla, değerlerine önem veren bir gelecek nesil oluşturulmasına katkı sağlanması amacıyla Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm resmi ve özel anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim öğretmenlerine yönelik “ Kıssadan Hisse Gönül Sohbetleri “ konulu kısa film yarışması düzenlendi.

Bu çalışmamızda kendi değerlerimizi yaşatmak, kültürümüzü unutmamak unutturmamak bizim olan bu kıymetli hazineleri  bizden sonraki nesillere aktarmanın bilinciyle hareket ettik.

09.05.2018 tarihinde ilimiz Polatlı ilçesinde yapılan törende dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Cemil Meriç Anaokulu öğretmeni Yasemin TİFTİK, il birincisi olarak ödülünü almıştır. Kısa filmde çocuk oyuncu olarak yer alan Nehir Demir ve kültür aktarıcısı Ayşe Sevin Koyuncu da törende ödüllerini aldılar. Okulumuz Müdürü Bekir ÇİMENDAĞ okulumuz adına verilen plaketle ödüllendirilmiştir.

Emeklerinden dolayı okul öncesi öğretmenimiz Yasemin TİFTİK’e teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 16.05.2018 - Güncelleme: 16.05.2018 10:05 - Görüntülenme: 447