ANKARA / AYAŞ - Cemil Meriç Anaokulu

Ara

Okulumuz 5 yaş grubu öğrencileri pazar tezgâhı kurup ailelere meyve-sebze satışı yaptılar

Ara

Kardeş Kurumumuz Ayaş İlçe Halk Kütüphanesi Tarafından Okulumuza ve Çocuklara Çeşitli Hediyeler Verildi

Ara

Çocuk oyunla büyümelidir. (Eflatun)

Ara

Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

Ara

Öğretmenimiz Yasemin TİFTİK, İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonundaki Minik Tema toplantısına katıldı.

Okulumuzda Tiyatro Gösterisi Yapıldı

Kas

MİNİK SEYYAH Projemiz Kapsamında devam ettirdiğimiz Cemil Meriç Uçurtması Nerede? Etkinliğimizde Bu Hafta Velilerimiz Sayın Taner Kadir YİĞİT, Sultan YİĞİT ve Öğrencimiz Belinay YİĞİT bizlere Elazığ Yöresi´ni Tanıttı

Ara

Okulumuz her ay düzenli olarak zararlı böcek ve haşerelere karşı ilaçlanmaktadır.

Kas

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın sözleşme makamı olduğu; Millî Eğitim Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve TRT’nin faydalanıcı oldukları, Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi Kapsamında Türkiye´deki Tüm Pilot Okullardan Bir Öğretmen Antalya´da 3 Günlük Seminer Aldılar. Seminere Koordinatör Olarak Öğretmenimiz Yasemin TİFTİK Katılmıştır.

Kas

İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Sayın Ümmü YAYLA, Kütüphaneci Sayın Saime Nuray ŞİMŞEK, İlçemiz Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Sayın Uygar MADEN ve Okul Müdürümüz Bekir ÇİMENDAĞ bir araya gelerek Kardeş Okul, Kardeş Kurum Projesi ile ilgili toplantı yaptılar.

Kas

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Acil Tıp Teknisyenleri Tarafından "Minik 112" Projesi Kapsamında "Yaşama Yol Ver" İsimli Tanıtım Faaliyeti Yapılmıştır.

Kas

Çocuklarla Sonbaharda bahçemizden topladığımız ürünleri topladık ve yedik

Haz

OKUL BAHÇEMİZ BAHAR AYINDA TÜM BAKIMLARI YAPILDI VE ÇOCUKLARIN OYNAMASI İÇİN DAHA GÜZEL BİR HALE GELDİ. ÇOCUKLAR İYİYSE BİZ DE İYİYİZ...

Birliktelik ve Beraberliğin Simgesi Aşure İkramımız Yapıldı

Şbt

Ankara Genelinde 46 Okulun Almaya Hak Kazandığı Beslenme Dostu Okul Sertifikası Törenle Teslim Alındı.